Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014



εντάξει όμως 

εκεί που αγοράζεις το βιβλίο που ήθελες εδώ και ένα χρόνο και τελικά η ανάγνωση προκύπτει καταναγκαστική και όχι απόλαυση,

και εκεί που ξανακάνεις το piercing που ήθελες εδώ και δύο χρόνια (γιατί όταν το πρωτοέκανες προέκυψαν μαλακίες και σου έκλεισε η τρύπα) αλλά τελικά ΔΕΝ είναι στο σημείο που ήθελες και -λίγα χιλιοστά είναι που κάνουν την διαφορά από την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό στην ξενέρα της μάζας-

εκεί,

λυπάμαι που θα το πω 
αλλά,

ΕΚΕΙ είναι που η αισιοδοξία σταματά
και η κατάσταση γαμιέται.



4 σχόλια:

  1. χαχαχα συγγνώμη κιόλας που γελάω με τον πόνο σου αλλά αυτό με το πίρσινγκ μου φάνηκε πολύ αστείο :D και ποια εκατοστά καλέ;; στο πίρσινγκ η κατάσταση κρίνεται στο χιλιοστό. αλλού μετράνε τα εκατοστά :Ρ σόρρυ που παραφέρομαι,είναι καλοκαίρι,καταλαβαίνεις.

    μουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχα γελάω και εγώ. Συνυπολόγισε τον εκνευρισμό της στιγμής και την ώρα και τέτοια λάθη γίνονται άνετα και εύκολα. Παραφέρσου όσο θες, ;) χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις χωρίς να το πάρω είδηση.

    φιλιάαα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ! και να ξέρεις αισιόδοξο κορίτσι ότι η μέρα εκείνη με έκανε ρεζίλι και με εξευτέλισε, γιατί έφερε τα πιο γαμάτα νέα που θα μπορούσα να φανταστώ. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αα αυτό τώρα το είδα η απαράδεκτη!
    ελπίζω να μην άλλαξε κάτι τόσο που άργησα ν'απαντήσω.
    ρε συ,ας το επιζήσουμε αυτό το καλοκαίρι.
    έχει τα φόντα να 'ναι υπέροχο. και τρομερά καταστροφικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή